پـشـتـیـبانی تلفنی

031-35156

استعلام قیمت لوله فولادی

مشاهده جدول وزن لوله های فولادی

]مقاله پیش رو تنها 8 دقیقه از وقت شما را خواهد گرفت. در این مقاله ضمن مطالعه مشخصات فنی انواع لوله فولادی می توانید لیست قیمت روز لوله فولادی را مشاهده کنید. پیش از مطالعه این مطلب می توانید جدول وزن لوله های فولادی را در لینک روبرو مشاهده نمایید.

قیمت لوله گاز سپاهان

ردیفنام محصولقطر(inch)ضخامت(mm)محل تحویلطول(m)قیمت
1لوله گاز سپاهان1/22.5کارخانه اصفهان6تماس بگیرید
2لوله گاز سپاهان3/42.5کارخانه اصفهان6تماس بگیرید
3لوله گاز سپاهان12.5کارخانه اصفهان6تماس بگیرید
4لوله گاز سپاهان"1/4 12.5کارخانه اصفهان6تماس بگیرید
5لوله گاز سپاهان"1/2 12.5کارخانه اصفهان6تماس بگیرید
6لوله گاز سپاهان22.5کارخانه اصفهان6تماس بگیرید

 

قیمت لوله آبرسانی

 

قیمت لوله استیل

 

قیمت لوله مبلی

 

قیمت لوله گالوانیزه

 

قیمت لوله اسپیرال

 

قیمت لوله مانیسمان

 

لوله های فولادی

قیمت لوله های فولادی به دلیل نیاز بشر و قابلیت های زیاد که به یکی از محصولات پر کاربرد در صنایع مختلف تبدیل شده است را مشاهده می کنید. این محصول در بازار فولاد در دو نوع لوله های درز دار و لوله مانیسمان یا بی درز وجود دارد. در صنعت، مقاطع درز دار را با استفاده از ورق سیاه فولادی و مقاطع بدون درز را با استفاده از شمش های فولادی تولید می نمایند. این محصولات در انواع سبک و سنگین تولید می گردد که معیار شناسایی ابعاد آن قطر اسمی، قطر خارجی، ضخامت و وزن محصول می باشد.

تفاوت در وزن و ابعاد همچنین در نوع روش ساخت این محصولات علاوه بر ایجاد تفاوت هایی در نوع مقطع و رفتار نهایی محصول بر قیمت لوله نیز تاثیر می گذارد. این تاثیرات به گونه ایست که قیمت لوله مانیسمان بیشترین و قیمت لوله درزدار کمترین نرخ را در بازار ایران دارد.

ویدیو مراحل تولید لوله فولادی

مراحل تولید لوله فولادی

چنانچه تمایل به مشاهده مراحل تولید لوله فولادی درزدار دارید می توانید در این ویدئو مشاهده نمایید که چطور ورق فولادی را به شیوه فرمینگ به شکل لوله در آورده سپس درز لوله را جوشکاری می کنند.

{
"@context": "http://schema.org/",
"@type": "VideoObject",
"name": "مراحل تولید لوله فولادی",
"contentUrl": "https://ahan3.com/wp-content/uploads/2019/07/produce-steel-pipe-030598-2.mp4",
"duration": "PT00H00M59S",
"thumbnailUrl": "https://ahan3.com/wp-content/uploads/2019/07/produce-steel-pipe-cover-030598-3-300x169.jpg",
"uploadDate": "2019-07-25",
"description": "چنانچه تمایل به مشاهده مراحل تولید لوله فولادی درزدار دارید می توانید در این ویدئو مشاهده نمایید که چطور ورق فولادی را به شیوه فرمینگ به شکل لوله در آورده سپس درز لوله را جوشکاری می کنند"
}

معرفی اجمالی لوله مانیسمان

لوله مانیسمان به مقاطع توخالی ساخته شده بدون هیچگونه درز جوشی گفته می شود که محصولات بسیار مقاومی در برابر فشار های داخلی و خارجی می باشد. این محصول برای اولین بار توسط یک مهندس آلمانی به نام مانیسمان اختراع شد. مقاطع مانیسمان تحول عظیمی در صنعت مقاطع فولادی بود به صورتی که نام مخترع را بر روی محصول گذاشتند. مقاطع مانیسمان (seamless pipe) که در سرتاسر بدنه خود هیچگونه ردی از درزجوش ندارد به لوله بدون درز معروف می باشد.

این محصول از طریق مراحل کشش و نورد تولید می گردد. در تولید این محصول فولادی با مقاومت بسیار بالا شمش های فولادی با آلیاژ فولاد کربن به عنوان ماده اولیه محسوب می شود. بهترین حالت برای شمش های فولادی به عنوان ماده اولیه تولید این محصول، حالت گرد آن است. به این دلیل که گرد کردن شمش های فولادی مکعب خود مستلزم طی کردن مراحلی می باشد و زمان بر است. 

در حالت کلی برای تولید این محصول با شلیک سمبه ای به داخل شمش، قطعه را سوراخ کرده و تبدیل به این مقاطع فولادی مقاوم می کنند که در این صورت هیچ نیازی به ایجاد درز جوش نمی باشد. از همان زمان ابتدای تولید تا بسته بندی محصول، شمش فولادی به طور تقریبی 15 مرحله را طی خواهد کرد. مزیت این محصول در مقاومت بسیار بالای آن در برابر فشار های داخلی و خارجی می باشد که ناشی از عدم وجود درز جوش بر روی بدنه مقطع است از همین رو این محصول در صنایع تحت فشار پتروشیمی، گاز و نفت و... برای انتقال آب، مایعات و گازهای پرفشار کاربرد دارد.

ابعاد استاندارد لوله مانیسمان برابر با ضخامت های 20، 40، 60، 80، 120، 160 میلیمتر و در طول های 6 و 12 متری می باشد. واحدهای صنعتی اغلب این محصول را در قطرهای بیشتر تولید نمی کنند به این دلیل که تولید این مقاطع در قطر های بالاتر مقرون به صرفه نخواهد بود. بیشترین مصرف لوله مانیسمان 20 در گازکشی توکار ساختمان و لوله مانیسمان 40 در ساخت برج ها، خطوط آتشنشانی بوده و از ضخامت های بالاتر در صنایع خیلی حساس مانند صنعت پتروشیمی، نفت و گاز، پتروشیمی و... مورد استفاده قرار می گیرد. بخشی از مقاطع مانیسمان موجود در بازار آهن آلات ایران از طریق واردات از کشور چین و بخشی دیگر از طریق تولیدات کارخانه مانیسمان اهواز و واحد صنعتی ایران کاوه تامین می شود.

قیمت لوله مانیسمان

مشخصات فنی لوله های فولادی درزدار

لوله درزدار آن دسته از مقاطعی می باشد که به روش فرمینگ و سپس با استفاده از عملیات جوشکاری مخصوص، ورق فولادی را تبدیل به مقاطع طویل و توخالی می کنند. اغلب از این شیوه برای ساخت لوله گاز و شوفاژ استفاده می شود. در این روش از تولید این مقاطع، ورق های فولادی را با ضخامت و ابعاد مورد نظر مشتری وارد خط تولید کارخانه کرده سپس با عبور این ورق ها از بین غلتک های نورد رفته رفته شکل گرد به خود می گیرد. اکنون باید دو لبه ی ورق که به هم نزدیک شده است با استفاده از یکی از دو روش جوش "جوشکاری لب به لب " و " جوشکاری فرکانس بالا" به یکدیگر متصل شوند.

استاندارد لوله درزدار

  • در روش جوشکاری لب به لب ( Electric Resistance Welded)، با استفاده از رول های ورق فولادی این مقاطع را می سازند که بعد از قرار گرفتن سر ورق بر روی غلتک های مخصوص دو لبه ی ورق را با استفاده از دستگاه الکتریکی جوش حرارت داده تا قسمتی از لبه ی شیت ذوب شود و بدون استفاده از الکترود به یکدیگر متصل می کنند. در این جوشکاری عملیات بدون نیاز به الکترود انجام می شود.
  • در روش جوشکاری فرکانس بالا ( High Frequency Induction Welded Pipe ) لبه های شیت را با استفاده از فرکانس قوی برق حرارت داده تا اندکی از آن ذوب گردد سپس به یکدیگر متصل می کنند. به این نکته دقت بفرمایید که درز جوش موجود در این مقاطع باعث پایین آمدن مقاومت این محصول در برابر فشار های مایعات و گاز می گردد بنابراین در مصارف صنعتی با فشار پایین از این محصول استفاده کنید.

قیمت لوله گالوانیزه

5 عواملی تاثیرگذار بر قیمت لوله گاز

آن دسته از مقاطع آهنی با درصد کم کربن ساخته شده مطابق با استاندارد DIN 2440 & 2441 لوله گاز می باشند. این مقاطع با دو وزن سبک و سنگین و در دو نوع سر ساده و سر دنده ای در بازار موجود است. اغلب از این محصول در ساختمان های مسکونی به عنوان لوله های گاز مورد استفاده قرار می گیرد. از قابلیت های این محصول قابلیت رزوه شدن آن است که در بسیاری از موارد موجب سهولت در اجرای آن می شود. ( به حالتی که دو لوله مانند پیچ و مهره به صورت پیچشی به یکدیگر متصل شوند رزوه می گویند.) در برآورد قیمت لوله گازی مانند دیگر مقاطع، عواملی از جمله طول، وزن و ضخامت مقطع، نوع سری و سلامت بدنه مقطع از لحاظ زنگ زدگی دخیل می باشد. که طبیعتا مقاطع با ضخامت بیشتر و طول زیاد از قیمت بالاتری در بازار برخوردار است.

قیمت لوله گاز

لوله اسپیرال

لوله اسپیرال مقاطع طویل و توخالی می باشد که در ساخت آن ورق سیاه را به صورت مارپیچی یا اسپیرال پیچیده، سپس خطوط اتصال را به وسیله جوشکاری به یکدیگر متصل می نمایند. این مقاطع یکی از انواع مقاطع درز دار می باشد که از ورق های با سایز 8 تا 120 اینچ و در طول های بین 8 تا 12 متری تولید می گردد. از این محصول در خطوط انتقال مایعات مانند آب، نفت و گاز و همچنین برای ساخت ستون، پل و... مورد استفاده قرار می گیرد. گاهی دیده شده در طی فرآیند تولید، این مقاطع دچار نشتی شده که در این صورت از این محصول به عنوان پایه در برخی سازه ها و نه به عنوان مقاطع انتقال سیالات مورد استفاده قرار می گیرد.

قیمت لوله اسپیرال مراحل تولید مقاطع اسپیرال به دو روش تک مرحله ای و دو مرحله ای می باشد:

  • در روش تک مرحله ای ابتدا ورق را وارد مرحله ی آماده سازی می نمایند به این صورت که  لبه های هر دو سر را که ممکن است دچار ترک، له شدگی و... شده باشد سر زنی می کنند. سپس دو سر ورق را به یکدیگر جوش داده و بعد از آن پخ زده و صاف می کنند. اکنون با استفاده از جوش زیرپودری درز داخلی مقطع را جوش می دهند. اکنون بعد از گذشت چند ساعت عملیات جوشکاری سطح خارجی مقطع آغاز می شود. از معایب این روش سرعت کند آن است که گاهی به 3 متر در دقیقه می رسد و دلیل آن محدودیت در سرعت جوشکاری پودری می باشد.
  • ساخت مقاطع اسپیرال دو مرحله ای هم دقیقا مانند تک مرحله ای می باشد تنها با این تفاوت که ورق بعد از آماده سازی و در طی عملیات فرمینگ، درز با استفاده از GMAW جوش داده می شود. اکنون با استفاده از جوش زیر پودری درز داخلی و خارجی جوشکاری می گردد. این شیوه به دلیل سرعت بالا قابلیت تولید تعداد بیشتری مقطع دارد، علاوه بر آن به دلیل همزمان نبودن فرمینگ و جوشکاری، خواص مکانیکی ورق بالا می رود.

استاندارد لوله های فولادی درزدار و بدون درز

دریافتیم که لوله های فولادی در دو نوع درزدار و بدون درز تقسیم می شوند. لوله های فولادی درزدار ابتدا به شیوه فرمینگ ورق فولادی شکل گرفته سپس درز ورق به دو شیوه جوشکاری زیر پودری و یا جوشکاری مقاومت الکتریکی به یکدیگر جوش داده می شود. از طرف دیگر لوله های بدون درز یا مانیسمان به شیوه شلیک سمبه تولید می گردد که بر روی مقطع ردی از درز جوش وجود ندارد. این مقاطع نیز با مقاومت بسیار بالا در برابر فشار، دما و حرارت اغلب برای کاربردهای صنعتی و شرایط سخت محیطی مناسب می باشد.

تمامی لوله های فولادی در سطح جهان با استفاده از یک سری استانداردهای جهانی تولید و روانه بازار می شود. در ادامه تمامی استانداردهای لوله فولادی درزدار و بدون درز را می توانید مشاهده نمایید.

  1. ISIRI: Iranian standard and industrial research institute
  2. IPS: Iranian petroleum standard
  3. IGS: Iranian gas standard
  4. ASTM: American society for testing and material
  5. API: American petroleum institute
  6. AGA: American gas association
  7. DIN: Deutsches institute for norming e.v
  8. JIS: Japanese industrial standard
  9. EM: Euronorm
  10. BSI: British standard institution
  11. MSS-SP: Manufacturer standard society-standard practice

تمامی لوله های فولادی چه درزدار و چه بدون درز با توجه به کاربردی که دارند همچنین با توجه به شرایطی که قرار است مورد استفاده قرار بگیرند را تحت استاندارد خاصی تولید می کنند تا بتوان از نهایت ایمنی در پروژه بهره برد. به عنوان مثال لوله انتقال نفت و گاز مطابق با استاندارد IPS-M-PI-190 ، لوله انتقال مایعات احتراق پذیر تحت استاندارد EN10208 ، پوشش سه لایه مطابق با استاندارد IGS-TP-010 ، لوله اسپیرال برای ساخت خطوط انتقال نفت و گاز مطابق با استاندارد CSA Z24501 ، لوله فولادی انتقال آب 6 اینچ به بالا با استاندارد AWWA-C200 و... تولید می شوند. در جدول زیر می توانید استاندارد لوله های فولادی درزدار را به طور کامل دریافت نمایید.

جدول استاندارد لوله فولادی درزدار

ردیفمشخصات لوله فولادی درزداراستاندارد
1مورد استفاده در ساخت لوله های استیل جوشی و بدون درز می باشد. این لوله برای انتقال سیالات کاربرد دارد.SPEC 5L
2استاندارد ساخت لوله های دمای بالا بوده و لوله های استیل بدون درز با استفاده از این استاندارد تولید می گردد.ASTM A 106/ ASME SA 106
3برای ساخت لوله های دمای پایینASTM A 333/ ASME SA 333
4استاندارد ساخت لوله های دمای بالا بوده و لوله های استیل بدون درز با استفاده از این استاندارد تولید می گردد.ASTM A 335/ ASME SA 335
5برای ساخت ملزومات جانبی لوله و سرویس دماهای بالا ASTM A 520
6برای روش های کاربردی آزمایش، تست و فشار ASTM A 530/ ASME SA 530
7برای بررسی قطرهای بیرونی لوله ضخامت دیواره و وزن ها ، قطرهای بین 18 تا 24 اینچASME B 36.10
8برای لوله های با تنش کشش پایی که در دماهای بالا بدون هیچگونه خواصی هستند.BS 3059
9برای کاربردهای خاص و مقاطع استیل بدون درز DIN 1626
10استاندارد در نظر گرفته شده در قطر خارجی لوله ضخامت دیواره وزن ها همچنین تحمل لوله سفیدDIN 2394
11کاربرد DIN 2394 را دارد منتها برای ابعاد و شرایط متفاوت مناسب استDIN 2394 DEEL 2
12استاندارد مناسب برای تحمل فشار مایعات تا 25 بار و تحمل فشار هوا و گازهای بی خطر تا 10 بارDIN 2440
13مناسب برای تیوپ های بخارDIN 2441
14مناسب برای قطرها و ضخامت خارجی دیواره هاDIN 2448
15جهت ساخت لوله های استیل جوشی ، قطر و ضخامت خارجی دیواره هاDIN 2458
16متناسب برای ساخت لوله های گازDIN 2470-1
17نوار کربن استیل رل شده حرارتی ساخته شده از استیلDIN 17121
18متناسب برای ساخت لوله های استیل بدون درز مقاوم در برابر حرارتDIN 17175
19برای ساخت پوشش پلی اتیلن تیوپ و لوله DIN 30670
20استاندارد اروپائی می باشد که برای ساخت نوار های استیل کربن دار و رل های حرارتی مورد استفاده قرار می گیردEN 10025
21استاندارد اروپائی می باشد و برای ساخت قسمت های مخروطی مورد استفاده قرار می گیردEN 10210-1
22استاندارد مورد استفاده در ساخت قوطی پروفیل مربع ، مستطیل و دایره ایEN 10210-2
23استاندارد مورد استفاده در مقادیر فنی، ابعاد، وزن، تحمل بار و ضخامت دیواره لولهISO 65 Light series ll
24استانداردی برای ابعاد اسمی و نصب لوله ISO 2938

مشخصات فنی لوله داربست

احتمالا در اجرای نمای بیرونی ساختمان ها ماقطع داربستی را مشاهده کرده اید . داربست نوعی مقاطع فولادی می باشد که با چیدمان خاص از آن به عنوان سکوهای موقتی برای دسترسی به نقاط در ارتفاع های بلند مورد استفاده قرار می گیرد. برای اجرای داربست از مقاطع درز دار آهنی با ضخامت 40 میلیمتر و طول های 6 متری ساخته شده مطابق با استاندارد ST37 استفاده می شود.

این نکته حائز اهمیت است که استفاده از مقاطع پوسیده یا زنگ زده که استحکام مناسبی ندارد برای ساخت داربست مناسب نیست و ممکن است باعث خسارات جانی و مالی شود. در برآورد قیمت لوله داربست عواملی از جمله وزن محصول و میزان سالم بودن سطح روی مقطع دخیل است. بنابراین در هنگام خرید آن از نبود ردی از زنگ زدگی، پوسیدگی یا خمیدگی اطمینان حاصل فرمایید.

قیمت هر شاخه لوله داربست

انواع لوله جداره چاه

لوله جداره چاه ساخته شده از مقاطع فولادی می باشد که دو نوع شیاردار و بدون شیار دارد. شکل ظاهری این محصول به صورت مقاطع توخالی با ضخامت 5 – 6 و 8 میلیمتر با شیارهایی بر روی سطح مقطع می باشد. این مقاطع 4 استاندارد هوا برشی، قوسی، چاه کرکره ای و اسکرین جانسون دارد.

موارد کاربرد لوله جدار چاه در جلوگیری از ریزش و یا ماسه دهی دیواره چاه، جلوگیری از ریزش و انسداد دیواره چاه در اعماق زیاد، برای جدا سازی مسیرهای عبور نفت و گاز در مخازن، جلوگیری از مسدود شدن مقطع یا ورود ناخواسته سیالات به داخل مقطع و در نتیجه کاهش هزینه های لایی روبی و جلوگیری از تغییر مکان چاه و... می باشد. قیمت لوله جداره چاه را بر اساس عواملی از قبیل نوع مقطع، ضخامت، جنس و آلیاژ بکار رفته در ساخت آن تعیین می شود.

قیمت روز لوله جداره چاه

لوله فولادی سیاه چیست؟

لوله سیاه به آن دسته از مقاطع با آلیاژ کربن اطلاق می شود که بدون هیچ گونه پوششی (گالوانیزه) باشند. این محصولات از فرم دهی ورق های فولادی و سپس جوش دادن درز آن تولید می گردد. مقاطع فولادی سیاه خود به دو دسته درز دار و بی درز تقسیم می شود. شیوه ساخت به شیوه فرمینگ ورق های فولادی بوده که در شکل نهایی روی سطح محصول خط جوش مشخص می باشد. البته استفاده از این محصول در مواردی که نیاز به مقاومت بالا در برابر فشار دارد رایج نیست. از آن در ساخت سازه های فلزی، جهت انتقال مایعات و گاز مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع لوله برق فلزی

از این مقاطع در جهت نگه داری از کابل های برق در مجاورت رطوبت و همچنین برای برق رسانی ساختمان های تجاری و مسکونی به صورت روکار مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول شامل مقاطع برق فولادی سرد، گرم، لوله برق گالوانیزه گرم و سرد می شود. مقاطع برق تولید شده به شیوه نورد سرد در شاخه های 3 و 6 متری موجود می باشد و در ساختمان های مسکونی، پالایشگاه ها پارکینگ های طبقاتی و... مورد استفاده قرار می گیرد.

مقاطع گرم را با قرار دادن در حوضچه های داغ تولید می کنند. تفاوت بین این دو مقطع ( گرم و سرد) در قیمت لوله برق گرم و سرد است که قیمت لوله برق سرد بیشتر بوده همچنین مقاومت این نوع مقاطع در برابر خوردگی و زنگ زدگی بیشتر می باشد. به همین دلیل بیشتر در مناطق مرطوب یا در مجاورت با مواد اسیدی و خورنده مورد استفاده قرار می گیرد.

مقاطع گالوانیزه را با استفاده از غوطه ور کردن محصول در مذاب روی ( نورد گرم ) آبکاری کرده که مقاومت قطعه را در برابر خوردگی و زنگ زدگی بالا می برد. علاوه بر آن قیمت مقاطع برق گالوانیزه گرم از سرد بیشتر می باشد.

قیمت لوله برق ساختمان

مشخصات فنی تاثیرگذار بر قیمت لوله استیل

مقاطع مربع، مستطیل و دایره ای از جنس فلز استیل می باشد که مطابق با استاندارد اروپائی و در دو نوع درزدار و بدون درز ساخته می شوند. آلیاژ بکار رفته در ساخت این محصولات پایه ی آهن با حداقل 2 درصد کربن و 12 درصد کروم می باشد ولی در انواع این محصولات وجود دیگر آلیاژها متفاوت است. استاندارد بکار گرفته شده در ساخت لوله درزدار استیل استاندارد های EN 10210-2 و EN 10025 ساخته شده از استیل 300 می باشد و شامل انواع استیل 304، 316 و استیل دابلکس می باشد.

در ترکیبات مقاطع 304 درزدار از 8 درصد نیکل و 18 درصد کروم با پایه ی آهن و در ترکیبات 316، 10 درصد نیکل، 16 درصد کروم و 2 درصد مولیبدن وجود دارد.

قیمت لوله استیل

مقاطع بدون درز استاندارد DIN 17121 ، DIN 17175 ساخته شده از استیل 300 بوده، از انواع آن لوله استیل بدون درز 304، 316، 321، 310 و استیل دابلکس می توان نام برد. به طور کلی از مقاطع استیل 304 در صنایع و برای گرفتن سختی آب، از 316 در خطوط نمونه گیری و از 317 برای انتقال آب های شور مانند آب دریا مورد استفاده قرار می گیرد همچنین از مقاطع استیل برای خطوط انتقال مایعات، سیستم های آبرسانی، در کارخانجات تولید مواد غذایی و یا فشرده سازی هوا مورد استفاده قرار می گیرد.

لوله صنعتی گوشتدار چیست؟

مقاطع صنعتی درز دار که نسبت به دیگر مقاطع ضخامت بیشتری داشته به لوله گوشتدار معروف است. این نوع مقاطع به دلیل ضخامت بالا در برابر فشار و همچنین مقاومت بالا در برابر شرایط محیطی سخت در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد.  از انواع این مقاطع لوله صنعتی سیاه و صنعتی استینلس استیل را می توان نام برد. برای ساخت مقاطع فولادی صنعتی سیاه از ورق های فولادی 2 میلیمتر به بالا به شیوه نورد گرم استفاده می شود. از این محصولات در ساخت شاسی، جک و یا برای ساخت حصار مورد استفاده قرار می گیرد.

لوله صنعتی استینلس استیل مقاطعی مقاوم در برابر زنگ زدگی می باشد. دلیل این امر وجود 12 درصد به بالا از فلز کروم می باشد که ترکیب این فلز با آهن باعث مقاومت آن در برابر زنگ زدگی می شود. مقاطع بدون درز فولادی را مطابق با استاندارد ANSI B36.10 و مقاطع مقاوم در برابر زنگ زدگی را مطابق با استاندارد ANSI B 36.19 می سازند. در بازار آهن آلات ایران بخشی از مقاطع گوشتدار از واردات کشور چین تامو برخی دیگر توسط کارخانجات لوله سازی کالوپ، لوله سمنان، لوله سپاهان و سپنتا تولید می گردد. 

  لوله صنعتی گوشتدار خلاصه ای از مقاله فوق را در اینفوگرافیک زیر بخوانید:

اطلاعات قیمت لوله فولادی

 

دریافت PDF قیمت لوله

لوله مانیسمان دارای چه مشخصاتی می باشد؟

این مقاطع با شلیک سمبه ای به درون شمش فولادی تولید می شود که از مقاومت بسیار بالایی در برابر فشار و شرایط محیطی سخت دارد

مشخصات فنی لوله فولادی درزدار چیست؟

لوله درزدار آن دسته از مقاطعی می باشد که به روش فرمینگ و سپس با استفاده از عملیات جوشکاری مخصوص، ورق فولادی را تبدیل به مقاطع طویل و توخالی می کنند.

لوله مبلی چه مشخصاتی دارد؟

لوله مبلی یا لوله سبک یکی از انواع زیر مجموعه های این مقاطع توخالی می باشد که از ورق روغنی و به شیوه نورد سرد ساخته می شود. ضخامت ورق های مورد استفاده در ساخت این محصول از ۰.۶ میلیمتر تا ۱.۵ میلیمتر متغیر می باشد.

 

 

قبل از خرید رایگان مشاوره شوید 

آهن 3 جهت تضمین خرید انواع آهن آلات با بهترین قیمت و کیفیت به تمامی مشتریان خود توصیه می‌کند قبل از خرید حتما از کارشناسان باتجربه مجموعه مشاوره بگیرند تا با خیال راحت سفارش خود را ثبت کنند. شما می توانید با پر کردن فرم روبرو درخواست مشاوره خود را ثبت کنید

    سبد خرید
    ورود

    حساب کاربری ندارید؟

    فروشگاه
    فیلتر ها
    لیست علاقه مندی ها
    0 مورد سبد خرید
    حساب من